Servicii Funerare Craiova

Casa funerara ROYAL va pune la dispozitie urmatoarele servicii:

Servicii funerare

CONSILIERE FUNERARA

In cazul decesului unei persoane dragi, apar mai multe lucruri administrative ce trebuie rezolvate, obtinerea unui certificat medical constatator deces sau adeverinta de inhumare fiind doar cateva dintre ele.

Pe langa pachetele funerare pe care le punem la dispozitie, oferim si consultanta pentru intocmirea intregului set de acte deces:

– Medic constatare deces

– Efectuarea imbalsamarii

– Eliberarea certificatului de tanatopraxie

– Eliberarea certificatului de imbalsamare

– Cosmetizare, imbalsamare, tanatopraxie si igienizare

– Consiliere in obtinerea locului de veci

De asemenea, ne ocupam de obtinere certificat si adeverinta de inhumare (Starea Civila) si va ajutam sa intocmiti dosarul pentru ajutorul de inmormantare din partea statului si/sau a angajatorului. In acest fel, puteti avea pregatit intregul necesar de acte deces intr-un timp foarte scurt.

MEDIC CONSTATARE DECES

Constatarea de deces se realizeaza prin examinarea directa a corpului persoanei, verificand astfel absenta semnelor vitale (puls, bataile inimii, respiratie, tonus musculat, tonusul pleoapelor, etc.). In astfel de situatii, se intocmeste un certificat medical pentru constatatarea decesului.

Ne dorim sa oferim clientilor nostrii cele mai complete servicii, astfel avem in considerare si constatarea decesului, punand astfel la dispozitie un medic care sa va ocupa de aceasta problema. Prin urmare, trebuie doar sa ne contactati telefonic pentru a ne comunica adresa la care este persoana decedata, si medicul nostru va ajunge la locul respectiv, iar eliberarea certificatului constatator se va face dupa 24 de ore, conform legii.

INTOCMIREA ACTELOR

Va oferim sprijin pentru rezolvarea problemelor birocratice legate de deces, ajutându-vă la întocmirea tutuor actelor necesare pentru înmormântare precum şi a dosarului pentru ajutorul de înmormântare.

Actele necesare pentru înhumare / incinerare:

Copie dupa certificatul constator al decesului
Certificatul de imbalsamare
Aviz DSP-Directia de Sanatate publica
Certificat de deces / adeverinta de inhumare

Ajutorul de înmormântare este un drept legal al tuturor pensionarilor. Se acorda unui membru din familie, sau celui care s-a ocupat de inmormantarea persoanei decedate, dar doar daca persoana decedata a beneficiat de pensie de la Casa Nationala de Pensii. Pentru ridicarea ajutorului de deces este necesara dovada cheltuielilor pentru serviciile de inmormantare.

Actele necesare pentru obţinerea ajutorului de înmormântare:

Certificat de deces (original şi copie)
Buletinul de identitate sau Cartea de identitate a solicitantului (original şi copie)
Talonul de pensie al persoanei decedate
Factura fiscală din care reies cheltuielile de înmormântare
Formular tip pentru ajutorul de înmormântare

ORGANIZARE CEREMONII

Când un crestin a murit, rudele acestuia de multe ori trec prin momente de deruta, întrucât apar păreri si traditii diferite în legătură cu datinile ce înconjoară organizarea ceremoniei.

Pentru a evita atât confuziile, dar si superstitiile si datinile fără sens sau care nu au legătură cu dogma, incercam sa sprijinim familia decedatului, organizand in detaliu toata ceremonia de inmormantare, de la capela/domiciliu pana la cimitir, pastrand respectul fata de persoana decedata, in limita decentei si a bunului simt, cat si respectarea legii 102 / 2014.

ARANJAMENTE FLORALE

Exprimati-va dragostea si regretul cu ajutorul florilor!

Ultimul omagiu pentru persoana decedata este aranjamentul floral funerar, atat coroana cat si jerba. Acestea pot fi realizate dintr-o gama larga de flori, iar marimea si modelul dorit este la atitudinea dumneavoastra. Puteti apela si la un mesaj de adio scris pe o panglica.

Florile funerare semnifica frumusetea Raiului in simbolistica religioasa. Ele exprima puritatea si gingasia, ca sufletul celui care v-a parasit.

Va punem la dispozitie o varietate de coroane si jerbe cu modele diferite, pe care le puteti alege in functie de preferintele dumneavoastra si de bugetul de care dispuneti.

Cele mai comune flori sunt: trandafirii, garoafele, irisul si calele, crizantemele, dar putem realiza la comanda orice model la dimensiunea pe care o solicitati.

TRANSPORT FUNERAR

Transportul persoanelor decedate se realizeaza cu autospeciale autorizate si cu personal calificat.

In functie de necesitatile clientilor, realizam atat transport intern cat si transport international, oferind servicii sigure si profesionale. Masinile disponibile detin sisteme frigorifice astfel incat temperatura sa fie una optima.

Prin toate aceste facilitati, incercam sa alinam durerea familiei si sa oferim ajutor intr-un moment greu, dand dovada de respect si discretie.

ORGANIZARE DE MESE DE POMENIRE

Organizam parastase la diverse localuri cu care colaboram sau la dumneavoastra acasa si ne ocupam de tot ce inseamna obiceiuri, catering, servire, coliva, cozonac, vase. Mancarea preparata in restaurantul nostru este de cea mai buna calitate.

Daca doriti ca parastasul sa aiba loc in alta destinatie, ospatarii va vor sta la dispozitie, incercand sa va elibereze de grijile cu cumparaturile, gatitul si servitul.

Pentru ca totul sa fie mult mai simplu, le recomandam clientilor nostri sa efectueze precomenzi. Pentru aceasta ne puteti vizita la sediul nostru pentru a intelege produsele pe care le oferim si pentru a stabili tipul de funeralii si costurile implicate.

IMBALSAMARE SI COSMETIZARE

Imbalsamarea este procedeul medical care are ca si scop, prezervarea corpului persoanei decedate din momentul decesului pana la funeralii, oferindu-i astfel un aspect cat mai natural.

Imbalsamarea se efectueaza dupa eliberarea certificatului constatator de deces, cat si a avizulului DSP, pentru a oferi celor indoliati posibilitatea de a fi cat mai mult alaturi de persoana pierduta. In urma acestei proceduri se elibereaza certificatul de imbalsamare, document ce este obligatoriu pentru transportarea sicriului si depunerea acestuia la capela.

Imbalsamarea este efectuata de catre personal calificat in acest sens. Imediat dupa aceasta procedura, urmeaza toaletarea si cosmetizarea trupului precum si imbracarea acestuia si asezarea in sicriu.

Cosmetizare. Dupa datini si dupa obiceiurile religioase, corpul va fi pregatit pentru ultimul drum. Prin urmare, aceasta presupune spalarea, imbracarea cu haine noi sau curate, cat si cosmetizarea.

Cu ajutorul experientei noastre, va vom fi de un real ajutor in momentele de maxima intensitate, atunci cand deciziile trebuie luate imediat.

Tanatopraxie. Desfasuram activitatea de tanatopraxie intr-un cadru legal respectiv in spatii special amenajate, laboratoare corect utilate conform normelor europene, mentinand respect fata de decedat si de familie.

Prin rezultatele obtinute reda persoanei decedate aspectul demn ce permite familiei si celor apropiati sa pastreze imaginea vie a celui indragit. In acelasi timp se castiga timp pentru organizarea in cele mai mici detalii a ceremoniei de inmormantare si a transportului de corp in caz de nevoie.